Anghel Iordănescu a fost confirmat cu COVID-19, testul pentru Coronavirus ieșind pozitiv. Fostul selecţioner era și candidat pe listele PSD, alături de Gabriela Firea, pentru a deveni consilier general al municipiului București.

Fostul mare jucător al Stelei a preventat simptome specifice infectării cu noul Coronavirus și a simțit că este nevoie să meargă la spital. Acesta a fost testat de medici și a fost confirmat pozitiv cu virusul Sars CoV-2. În prezent, în ciuda simptomelor, starea sa de sănătate este bună, potrivit telekomsport.ro. Principalul simptom cu care Iordănescu este febra.

Anghel Iordănescu a refuzat internarea, fiind momentan acasă, sub supraveghere medicală. Boala probabil că nu îi va afecta candidatura. Iordănescu a fost prezent la depunerea cadidaturii alături de Gabriela Firea în urmă cu doar câteva zile şi a stat chiar lângă Primarul General al Bucureștiului.

Sursa foto: Facebook Gabriela Firea

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro