Spitalul Bagdasar-Arseni, unul dintre cele mai mari spitale din București, este în alertă maximă după ce 11 cadre medicale de la secţia de Neurochirurgie au fost depistate cu noul Coronavirus.

Printre cei pozitivi la testul pentru Covid-19 se numără și Șeful secției, medicul Alexandru Taşcu, internat de urgență la Institutul Matei Balș.

În momentul de față secția sufără de o lipsă acută de personal, nemafiind preluați decât pacienții cu urgențe pediatrice! Este a doua oară când spitalul devine focar de Coronavirus, după ce s-a confruntat cu o situație asemănătoare în luna iunie, când peste 16 cadre medicale au fost pozitive la testul Covid-19.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro