Cu două decenii în urmă, Catrinel Sandu era considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton. Blonda s-a născut pe 19 noiembrie 1976 la București, a urmat cursurile Liceului de Coregrafie și apoi a absolvit Academia de Teatru și Film (ATF )- secția creație coregrafică. A apărut în zeci de emisiuni de televiziune, apoi totul în viața ei s-a schimbat. A plecat peste Ocean, s-a căsătorit, a făcut două fetițe superbe, a divorțat, s-a recăsătorit... dar dansul a făcut mereu parte din viața ei. O poveste rară!

Catrinel a colaborat cu Opera Română din Bucuresti inca din liceu, iar din 1995 a lucrat cu aproape toate companiile de dans contemporan, ultima dintre ele fiind compania "Orion" a lui Sergiu Anghel. Când era la liceu, a fost și reporter la Tele7 ABC in cadrul unei emisiuni despre problemele elevilor si ale studentilor. In aceeasi perioada, a mai realizat un reportaj despre problemele cu care se confruntau elevii din Liceul Tonitza si Liceul de Coregrafie de Bucuresti. In timpul facultatii a colaborat cu colegii de la sectia de regie-film la proiectele de licenta. Au urmat reclame si modelling, timp in care si-a valorificat din plin cunostintele de miscare scenica acumulate in anii de scoala.

In 1999 a castigat casting-ul pentru emisiunea "Show 21" de la TVR, ca urmare a prezentat (emisiunea) timp de un an de zile, alaturi de Stefan Banica Jr. Colaborarea cu TVR1 s-a materializat apoi prin coregrafia Revelionului 1999-2000, in cursul anului respectiv, Catrinel a fost timp de o jumatate coregraful emisiunii "Surprize, Surprize". Un an mai tarziu, a prezentat aceeasi emisiune "Show 21" alaturi de Marius Florea Vizante, de aceasta data la Prima TV. A fost vorba de o mutare care a implicat si semnarea unui contract de exclusivitate cu Prima TV, devenind vedeta postului. In paralel a semnat si coregrafia emisiunii "Cronica Carcotasilor". Tot la Prima Tv, a fost realizatoarea, dar a si prezentat o serie de emisiuni: "Boom Boom" si "Miss Tres Jolie", alaturi de Lucian Viziru, "Aici e de noi", cu Marius Radmanestean si Cabral, "Camera de ras", "Caravana Prima", cu Dan Fintescu si "Kaiser Fest".

Urmatorul transfer a venit in toamna lui 2003, atunci cand a acceptat propunerea de colaborare vnita din partea postului National TV. Aici a prezentat emisiunile "Ora de comedie", "Suflete pereche" si s-a implicat direct in realizarea programulului de revelion National TV 2003-2004 nu doar in ceea ce priveste partea coregrafica. Incepand cu 2004, Catrinel a prezentat programul de moda si lifestyle "Fashion Explorer" si a fost totodata timp de 3 luni purtatorul de imagine al campaniei de fidelizare "Un milion la un buton".. A fost una dintre prezentatoarele de la ,,Nu suntem blonde" alaturi de Gina Pistol si de la "Nationala de bere" alaturi de Lucian Ghimisi si Fulvio Balboni, precum si gazda emisiunii ,"Fantastic Bar". Tot in cadrul colaborarii cu National TV a jucat rolul Mirelei in serialul "Cuscrele".

În România, a avut o relație cu Lucian Viziru. Catrinel Sandu s-a stabilit apoi în America. Peste Ocean, a șuat viața practic de la capăt. Ea a fost căsătorită, începând cu anul 2006, cu fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, împreună cu care are două fetițe, Sara și Lara. După divorțul de acesta, Catrinel Sandu și-a refăcut viața alături de Steve Schroeter (50 ani), care este medic stomatolog și are, de asemenea, doi copii dintr-o căsnicie anterioară, băieții Luke și Mark. Catrinel și Steve s-au cununat religios în 2010... în România. Ceremonia a fost una de taină și a avut loc la Biserica Dichiu, de pe strada Icoanei, în prezența familiei și a celor mai apropiați prieteni, scria Click!. Nașii celor doi au fost Carmen și Ștefan Giuros. La eveniment a participat și nașa fetițelor lui Catrinel Sandu, Letiția Pescariu.

În America, este foarte activă în domeniul ei favorit - dansul. „Este una dintre cele mai mari școli de arte din zonă. Acolo predau, lucrez în fiecare zi, de dimineață până seara. Am foarte multe rezultate frumoase, foarte multe spectacole. Îmi place foarte tare ceea ce fac. Sunt foarte fericită', a povestit Catrinel Sandu.Vedeta a vorbit și despre partenerul său; Steve este un doctor stomatolog foarte bun. Asta nu o spun eu că este soțul meu, dar are o reputație foarte bună aici, în Sarasota. Este în business de peste 20 de ani. Este un om extraordinar, care ajută pe toată lumea', a afirmat ea.

Catrinel Sandu a povestit că divorțul de Gabriel Trifu a fost cea mai grea perioadă din viața ei. „Mi-a fost greu. Imaginează-ți că divorţezi într-o țară complet străină, în care nu cu­noști avocaţi, nu știi legile, te simți pierdut și simţi că ai mâinile legate. Uitându-mă acum în urmă, n-am nici cea mai vagă idee cum am reușit să le depășeșc pe toate! A fost cea mai grea perioadă din viața mea, dar mi-a dat multă putere și m-a schimbat', spunea vedeta, conform Viva.ro.

Catrinel Sandu a trecut printr-o perioadă oribilă. Frumoasa dansatoare a fost părăsită de soțul ei. Soțul ei avea, se pare, o altă relație, iar mai așa că o perioadă a rămas singură cu doi copii. La scurt timp însă nenorocirea a lovit în familia ei, din nou. Tatăl dansatoarei s-a stins din viață, iar viitorul parcă nu îi mai aducea nimic bun, dar nu a fost deloc așa. Catrinel Sandu iubește din nou și o duce foarte bine, în Statele Unite ale Americii. În plină pandemie de coronavirus, când în SUA au fost înregistrați peste 40 de milioane de șomeri, Catrinel Sandu a făcut un anunț pe rețelele de socializare care i-a bucurat pe fanii săi. Ea și-a cumpărat casa visurilor ei, împreună cu noul său soț, Steve Schroeter, medic stomatolog, alături de care viața ei a devenit prosperă. Cei doi s-au pozat foarte mândri în fața noii lor case, din complexul rezidențial TPC Prestancia, situat în Sarasota, Florida. Proprietatea este evaluată la peste 200.000 de dolari: 'Am reușit! Mulțumesc lui Dumnezeu, ne-am luat casa visurilor noastre', a scris Catrinel pe conturile sociale. Iar mama ei, Mia, a adăugat: 'O casă de vis, într-un cartier superb, ca-n filmele americane!'. 

Sara Maria, cea mai blondă și mai înaltă dintre surori, va împlini curând 14 ani. Mezina Lara Nicole are 10 ani și 7 luni și este pasionată de balet și de coregrafie, exact ca mama ei. Ele sunt comorile lui Catrinel Sandu, coregrafa de la „Cronica Cârcotașilor”, care de atâta timp locuiește în Florida. După momentul nefericit în care a rămas fătă tată (iulie 2019), Catrinel și-a mutat și mama peste Ocean, pe doamna Mia, așa că acum nu o mai leagă de România decât certificatul de naștere, prietenii și amintirile, conform Libertatea.ro.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro