Sorin Ovidiu Vântu, se află în acest moment în stare critică la spital, medicii fiind rezervați cu privire la un prognostic! Fostul om de afaceri a ajuns azi-noapte la Spitalul Fundeni din București. În urma investigațiilor efectuare s-a constatat că există o infecție generalizată, conform surselor citate de Gândul.ro

Sorin Ovidiu Vântu a suferit de-alungul timpului mai multe operații, ultima în luna Iunie a acestui an, la un spital privat din capitală din cauza unor probleme grave vasculare la nivelul membrelor inferioare, accentuate de perioada de detenție.

Sorin Ovidiu Vântu este un personal foarte controversat care a fost eliberat condiționat din închisoare în luna martie a acestui an, după ce a executat o parte din condamnarea de 11 ani de detenție, rezultată din contopirea unor pedepse primite în mai multe dosare, ultima condamnare fiind de 10 ani.

În ultima vreme s-a remarcat ca fiind unul dintre contestatarii măsurilor de prevenție guvernamentale împotriva Covid 19, pe rețelele de socializate.

Iată ultimul video postat de acesta pe pagina proprie:10363373 294662204077216 4054747428815108902 n

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro