Încurcate-s căile politicii, mai ales când ele se intersectează cu cele ale iubirii! De la Alexandru Ioan Cuza la Petre Roman peisajul politic autohton cunoaște numeroase exemple. Recent dispărutul Dan Matei Agathon (17 septembrie 1949 - 20 iulie 2003) a fost un politician influent, de două ori ministru (1992-1996 și 2000-2003), mereu în atenția opiniei publice, însă un bărbat foarte discret în ceea ce privește viața sa sentimentală.  A fost un nume cunoscut în lumea politică, dar care a reușit - fără voia sa - să se afirme și în cea mondenă. A fost mult timp în atenția presei pentru relația pe care s-a speculat că ar fi avut-o cu Silvia Stanciu, actriță și cântăreață cunoscută și ca Sylvie, fostă componentă a trupei Etno și una dintre prezentatoarele extragerilor Loto, de la TVR, conform Playtech.ro și alte surse media. Sylvie era cu 30 de ani mai tânără! 

Politicianul nu a recunoscut niciodată relația lui cu Sylvie, dar s-ar fi întins pe mai bine de zece ani. Cei doi nu s-au ferit niciodată de ochii lumii, fiind surprinși de multe ori împreună, dar niciodată în ipostaze care să sugereze că între ei ar fi fost mai mult decât o relație de prietenie. Sylvie este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Vedeta a fost mereu foarte rezervată în ceea ce privește viața privată și nu i-a plăcut să vorbească prea mult despre cum stau lucrurile din punct de vedere sentimental, cu atât mai puțin despre relația cu Dan Matei Agathon.

Silvia Stancu a recunoscut, însă, că din 2018 este într-o relație. Se declară o femeie fericită, care iubește și este iubită. Nu îi place să sară dintr-o relație în alta și spune că încearcă să dea tot ce are mai bun pentru omul de lângă ea, ca să îl păstreze cât mai mult timp. „Au fost perioade lungi în viața mea în care nu am avut iubit, nu din lipsa de pretendenți, ci pentru că eu fac alegeri rar. Nu consider că trebuie să sari dintr-o relație în alta, să ai neapărat pe cineva, doar ca să nu fii singură. Mie nu îmi place să fac declarații despre viața mea personală, dar, dacă m-ați întrebat, recunosc, 2018 a fost un an „cu iubire” pentru mine, iar acum e la fel. Am rezolvat cam tot ce mi-am propus în viață, singură. La capitolul „dragoste” însă, e mereu nevoie de voință a două persoane. Să dea Dumnezeu să fie împlinire, fericire, iubire în viață mea și de azi înainte, așa cum va doresc și vouă. Sunt lucruri pe care nu le putem cumpăra, influență, aduce cu forță în viață noastră. Este cum vrea Dumnezeu!”, aafirmat în urmă cu ceva timp Silvia Stanciu, pentru Kanald.ro.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro