A fost arestată șoferița care a lovit intenționat un polițist motociclist în trafic. Femeia în vârstă de 32 de ani din Buzău a lovit motocicleta pe care se afla polițistul, după ce acesta a surprins-o în timp ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului, de mai multe ori.

Deși polițistul a rămas întins pe șosea iar motocicleta a explodat, reușind să scape cu viață printr-un noroc, femeia a fugit de la locul accidentului, fiind arestată preventiv astăzi.

Opinia publică a fost șocată după ce s-a aflat identitatea sa. Femeia este de profesie psiholog, dar susține că suferă de depresie.

Tânăra în vârstă de 32 de ani a fost acuzată de tentativă de omor, a fost reținută și prezentată instanței de judecată cu propunerea de arestare.

Sindicatul Europol: ,,Șoferița care a vrut să omoare un polițist: Nu am oprit la semnalul polițistului pentru că mă grăbeam să ajung la București.

Șoferița din Buzău, care în mod intenționat a vrut să-l omoare pe colegul nostru din cadrul Biroului Poliției Rutiere Buzău a fost arestată pentru 30 de zile. Pe imaginile de pe camera de supraveghere se vede în mod clar cum colegul nostru pornise cu motocicleta în urmărirea acesteia, după ce sesizase nereguli cu privire la autoturismul condus, defecțiuni la sistemul de semnalizare-iluminare, acesta atenționând-o prin folosirea semnalelor acustice, pentru a opri pe dreapta.

Aceasta a ignorat total indicațiile colegului nostru, ba mai mult, a trecut de două semafoare pe culoarea roșie, iar când acesta a trecut în dreptul autoturismului cu semnale acustice și luminoase pentru a o determina să oprească, aceasta a virat cu vădită intenție stânga pentru a-l acroșa. După impact, motocicleta s-a izbit de un taxi și a luat foc, iar polițistul a fost aruncat câțiva metri pe asfalt.

În mod halucinant, șoferița a declarat că se grăbea pentru că trebuia să ajungă urgent la București și nu a considerat că e necesar să oprească la semnalul polițistului. Cam acesta este respectul unor participanți la trafic față de ceilalți și mai ales față de colegii noștri din cadrul Birourilor Poliției Rutiere. Nu a contat că a pus viața în pericol a colegului nostru, care astăzi putea fi doar o amintire, ci a contat faptul că se grăbea să ajungă în capitală. Probabil în următoarele 30 zile de arest preventiv va avea suficient timp să se gândească la faptul că teribilismul ei se putea transforma într-o tragedie."

117968649 3125009034262946 6859750185943688157 o

soferita buzausursa foto Antena 3, Europol

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro