Astăzi în jurul orei 16.30 a avut loc un accident rutier în parcarea complexului comercial din Sectorul 4 care cuprinde magazinele Jumbo, Metro și Auchan.

Deși există o bună vizibilitate și viteza este limitată legal, neatenția și neadaptarea vitezei au dus la o coliziune nedorită. Echipajele de Poliție și Salvare s-au deplasat rapid la fața locului. S-au acordat îngrijiri medicale mai multor persoane.

Galerie foto:

jumbo 4

accdient jumbo 2

accident jumbo 3

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro