Miss România în 2010, topmodel, actriță, soție de milionar, mămică - Lavinia Postolache este o nouă vedetă de la Hollywood. În vârstă de 33 de ani, superba șatenă este din Pitești și a decis să se mute în America în anul 2009, când a fost admisă la New York Film Academy.Ea a apărut inclusiv în „Demonul de Neon”, în care rolul principal l-a jucat Keanu Reeves.

Lavinia Postolache s-a născut la Pitești, în anul 1989, și a absolvit Academia de Film din New York. Descoperită de Dana Săvuică, a debutat ca model în România, la vârsta de 15 ani și a prezentat alături de mari designeri români și internaționali, printre care se numără și Irina Schrotter, Cătălin Botezatu, Armani, Diesel şi Stefanel.

„Visul meu a început încă din copilărie, când mama îmi citea poveşti înainte de culcare. Eram, pe rând, Albă ca Zăpada sau Ileana Cosânzeana, după care au apărut desenele animate şi am avansat la roluri mai elaborate. Dar acesta era secretul meu, mândria nu mă lăsa să fiu numită „copilul visător“. După primul an de facultate la Universitatea Internaţională din Monaco, mi-am dat seama că nu acela era drumul pe care vreau să merg în viaţă. Am aplicat la secţia de actorie a New York Film Academy, iar când am primit răspunsul că am fost acceptată, am avut curajul să am o discuţie serioasă cu părinţii mei. Aveam 20 de ani, aşa că m-au privit cu mai multă încredere şi m-au susţinut. În toamna lui 2009, am plecat către America să-mi îndeplinesc visul meu secret din copilărie.”

În anul 2010, prietena Monicăi Gabor a fost marea câştigătoare a titlului de Miss World România. Și-a părăsit însă țara natală pentru America, unde a obțint roluri în diverse filme. În anul 2020, Lavinia a obținut primul ei rol principal într-un film realizat la Hollywood, „False Colours”, regizat de William Norton. De-a lungul anilor, românca a jucat în mai multe producții, printre care și „Muse”, „Alpha-1” sau serialul „BloodLands”. Filmul „The Neon Demon”  a concurat în 2016 pentru Palme d’Or la Cannes.

După cursurile de film de la New York, s-a mutat la Los Angeles, ca să încerce să pătrundă la Hollywood: „Înainte de Los Angeles am locuit în New York. New York-ul este magnific, colosal, dinamic, e oraşul care nu doarme niciodată. Viaţă de noapte, atmosferă cosmopolită, varietate culinară. În NY, în fiecare zi poţi cunoaşte oameni noi, poţi merge la un eveniment, un show, un restaurant nou. Los Angeles-ul este exact la polul opus. Are o extindere enormă a zonei urbane, toată lumea merge cu maşina, se petrece foarte mult timp în trafic şi doar în zone turistice vezi oameni pe stradă. Se socializează mult mai puţin, e greu să-ţi faci prieteni de încredere, pentru că oamenii în LA sunt mai superficiali sau preocupaţi de interesele lor. Când mi-e dor de agitaţie, de diversitate, fug câteva zile la NY, dar în rest, am ales sa trăiesc în acest „City of Angels“, povestea în 2016 într-un interviu pentru ediția online a ziarului Adevărul.

„Din afară, pare: „Welcome to Hollywood! What is your dream?“. Dar, în realitate, Hollywood-ul cinematografic este o fortăreaţă închisă, la porţile căreia bat milioane de oameni frumoşi şi talentaţi din toate colţurile lumii, toţi cu speranţa că vor deveni celebri. Criza financiară se resimte încă şi în industria cinematografică, bugetele pentru filme sunt din ce în ce mai reduse, sponsorii investesc mai rar în acest domeniu, iar în filmele mari se preferă actori consacraţi. Aşa că pentru a-ţi îndeplini visul american, îţi trebuie răbdare, determinare şi foarte mult noroc...”.

A jucat și în reclame, dintre care una a făcut-o celebră: „Reclama TV Wallapop /Wallapop este o aplicaţie de comerţ online, de tipul okazii.ro sau olx.ro/ filmată în 2015. A apărut mult timp la TV în toată SUA şi chiar a rulat pe panourile publicitare din Times Square. Era un sentiment plăcut când prietenii mă sunau şi îmi spuneau „Te-am văzut în Times Square“ sau „Vezi că e reclama ta la TV“. Multe reclame mari pe care le-am filmat au apărut în alte ţări, dar tot ce apare în SUA îmi deschide şanse reale de reuşită pe viitor”.

Lavinia este căsătorită cu multimilionarul francez Jimmy Esebag (62 de ani), preşedintele Americas Licensing Holding Group, care deține acum și drepturile brandului Playboy. Cei doi au o relație de mai bine de un deceniu și au împreună un băiat. Deși diferența de vârstă este una mare, de aproape 30 de ani, românca susține nu a pus niciodată preț pe acest aspect. Înainte să fie cu românca, milionarul s-a iubit cu modelul australian Sophie Monk. 

„Jimmy Esebag e un om mândru, cu un şarm greu de egalat. Este un bărbat puternic, inteligent, dar şi romantic şi amuzant. Cadoul lui special pentru mine a fost inelul de logodnă şi surpriza de la Piteşti: o petrecere în stil românesc cu hore şi bucate tradiţionale. Inelul cu diamant galben de 6 carate lucrat manual şi unicat de Robert Procop (bijutierul Angelinei Jolie) şi venirea lui Jimmy pentru prima dată pe pământ românesc pentru a sărbători logodna noastră alături de familie şi de prietenii mei, acestea au fost cadourile cele mai speciale!”, povestea Lavinia în urmă cu ceva timp.

Ediția online a ziarului Adevărul prezintă alte 5 românce care sunt măritate cu milionari:
1..Anca Verma (fostă Neacșu, 35 ani) trăiește în India, acolo unde l-a cunoscut și cucerit Abhishek Verma, un om de afaceri de succes. Cei doi s-au căsătorit în anul 2006 și au împreună o fată. Familia trăiește într-un palat luxos, unde mobilierul este poleit cu aur și călătorește cu Orient Express. Abhishek Verma, soțul româncei, provine dintr-o familie cunoscută în India și a devenit bogat prin intermediul companiei sale de vânzare de armament. Tatăl său, Shrikant Verma, a fost ziarist, până când Indira Ghandi i-a oferit posibilitatea de a deveni parlamentar. Mama lui Abhishek, Veena Verma, a fost şi ea parlamentar indian peste 14 ani, amândoi fiind oameni cu o influență greu de egalat. Anca este absolventă a Universității din Galați, cu o diplomă de master în domeniul ingineriei. După ce s-a retras din activitatea de fotomodel, a lucrat la Atlas Telecom Network Romania, unde ajunsese să ocupe funcția de Director General Adjunct pentru operațiunile din București.

2. Anca Faur (63 ani - Deva) și fostul astronaut Buzz Aldrin. Soțul Ancăi Faur este fost astronaut. Căsătoria dintre cei doi a avut loc chiar de ziua bărbatului, la cea de-a 93-a aniversare a sa. Ceremonia a fost una restrânsă, la Los Angeles. Anca Faur, s-a născut la Deva, a absolvit Facultatea de Tehnologie Chimică din cadrul Politehnicii din Timișoara, în 1983, după care a obținut titlul de doctor în inginerie chimică, la Universitatea din Pittsburgh. A mai fost căsătorită o singură dată și are un băiat din acel mariaj. În schimb, soțul său a mai fost însurat de trei ori și are trei copii: James, Janice şi Andrew, din prima căsătorie cu Joan Archer. Aldrin a fost de trei ori în spaţiu în timpul carierei sale şi a fost pilotul Modulului Lunar Eagle pentru misiunea Apollo 11, din 1969. A păşit pe suprafaţa lunii la 19 minute după Neil Armstrong, pe 20 iulie 1969. Dintre cei trei astronauţi aflaţi în misiunea Apollo 11, el este singurul în viață.

3. Iasmina Milutinovici (32 ani
- Timișoara) și americanul Bradford Aaron Hill. Iasmina Hill este o româncă originară din Timișoara cu o poveste parcă desprinsă din filme. Femeia a început să își trăiască visul american în urmă cu cinci ani şi jumătate. De partea cealaltă a oceanului, tânăra s-a îndrăgostit de un milionarul Bradford Aaron Hill, administrator al celui mai important obiectiv turistic din SUA: Statuia Libertăţii. Iasmina și soțul său, în vârstă de 65 de ani au împreună au doi băieței: David Milan (2 ani) și Michael (4 ani). Bradford mai are trei copii din căsniciile anterioare, doi gemeni de 18 ani și o fată de 28 de ani.

4. Romina Gingașu (32 ani - București) și Piero Ferrari, fiul legendarului Enzo Ferrari. Averea Ferrari a ajuns și pe mâinile unei românce. Este vorba despre Romina Gingașu, căsătorită cu moștenitorul imperiului Ferrari, unde duce o viață de prințesă. Ea a ajuns să se implice activ într-o lume a bărbaților și a mașinilor. Citește și: Cel mai bogat om din Asia vrea să relanseze o băutură care a rivalizat cu Coca-Cola în anii 1970 Tânăra de 32 de ani s-a căsătorit, în 2021, cu fiul legendarului Enzo Ferrari, după ce în 2019 acesta a divorțat de Floriana Nalin. Căsnicia lor a avut o durată de 50 de ani. Romina Gingașu a absolvit cursurile Academiei Tehnice Militare, iar mai apoi s-a specializat și în marketing și vânzări. De altfel, grație acestor cursuri a pus mâna pe un job prin intermediul căruia l-a cunoscut, în 2016, pe miliardarul italian de 77 de ani. Ea lucra, la vremea respectivă, la o companie care vindea avioane private de lux. 6

5. Ela Arjandas (31 ani - Satu Mare) și spaniolul Anil Arjandas, supranumit „regele bijuteriilor” Ela Mois era un fashion blogger în devenire în momentul în care l-a cunoscut pe Anil Arjandas. Î ntr-un interviu pentru presa internațională, Ela mărturisea că, încă din copilărie, a fost pasionată de modă și bijuterii. În prezent, tânăra din Satu Mare deține funcţia de director al magazinelor internaţionale Anil Arjandas Jewels.  Cei doi sunt împreună de șapte ani și au un băiețel.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro