„Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. (...) Ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă”. În anii 90, Cătălina Isopescu era unul dintre cele mai apreciate modele, remarcabilă nu doar prin frumusețe ci și prin eleganță. Din nefericire, destinul a vrut ca ea să dispară înainte de a împlini 50 de ani... Vestea a fost făcută publică în 2021 chiar de iubitul acesteia, actorul Oltin Hurezeanu, primul român care a câştigat concursul de televiziune „Vrei sa fii miliardar” și fost concurent la Exatlon.

Oltin Hurezeanu are o poveste de viață impresionantă. La vârsta de 27 de ani, în anul 2002, actorul devenea primul român care a câștigat emisiunea „Vrei să fii miliardar?”. Absolvent de Drept, soțul regretatei Cătălina Isopescu s-a îndrăgostit de teatru și a jucat în mai multe producții precum filmul „Supravietuitorul”, alături de Sergiu Nicolaescu, dar și în serialele de televiziune ca „State de România” și „Iubire ca în filme”. În urmă cu mai mulți ani, Oltin Hurezeanu a făcut parte din trupa de striptease masculin a lui Cornel Păsat, fostul iubit al Oanei Roman. Oltin Hurezeanu avea doar 15 ani la Mineriada din 1990 şi a fost ridicat de poliţie la indicaţiile minerilor, pentru simplul motiv că avea părul lung şi „părea suspect”. El a fost agresat şi apoi sechestrat într-o unitate militară de la Băneasa timp de trei zile.

După ce a lucrat în lumea modei la Munchen și Milano, unde a colaborat cu marile case de fashion, Cătălina a organizat în țară cele mai țări concursuri de fotomodele, după care a devenit acționar într-o mare firma de publicitate. Era fiica unui cunoscut ziarist, Emanuel Isopescu. Fost jurnalist de investigații, acesta a lucrat de-a lungul unei cariere prodigioase la mai toate posturile TV de calibru din Romania și s-a retras din activitate în 2011. Bolnav, s-a ocupat în ultimii ani de o prensiune din Tulcea, dar, la rândul său, a pierdut lupta cu soarta cu un an înaintea frumoasei sale fiice...

„Se chinuia de aproximativ patru ani. A fost tratată într-un spital privat din Romania. Starea ei s-a agravat în vara lui 2020. În ultima perioadă, când a fost internată în spital, mai exact în ultima lună, i-a cerut iubitului și surorii mari, Ioana, să o aducă acasă, că acolo vrea să își încheie conturile cu soarta, în niciun caz înconjurată de medici și asistente. A simțit, practic, că nu mai are nicio șansă”, spun surse apropiate Cătălinei Isopescu pentru presă.

Conform biografiei neoficiale, Catalina Isopescu la varsta de 18 ani a plecat in Germania, la Munchen. Pe o strada a vazut o cladire pe care scria Vogue, a intrat la receptie si a zis ca vrea sa lucreze acolo. Ei bine cei care au intampinat-o pe Catalina au inceput sa râdă si i-au dat adresele de la mai multe agentii de modele. Dintre toate acestea singura agentie care a angajat-o a fost Louisa Models. Catalina a facut cateva cataloage, o reclama la Braun, dar avea de lucru destul de rar. Vazand asta, a schimbat agentia și a ajuns la Munich Models, dar Suzanne, agenta sa, i-a spus ca nu are ce cauta in Germania pentru ca este prea bruneta si a trimis-o la Milano, unde a stat sase luni.

La Milano, Catalina a lucrat foarte mult (catwalk, showroom, cataloage, pictoriale) cu Elite Milano, pentru clienti ca Armani, Mariella Burani, Alberta Ferretti. Abia se lansase Moschino Cheap & Chic si a si facut un show. La Armani, a fost aleasa una dintre cele trei fete care sa-l reprezinte pe Armani, practic o parte din "imaginea" sa. La un moment dat, insa a obosit si nu a mai putut sa zboare tot timpul. Spune ca avea o varsta si ajunsese la un nivel de unde nu avea unde sa mearga mai departe, asa ca a venit timpul unei schimbari.

La intoarcerea in Romania, a chemat-o pe o agenta de la Paris sa vina aici sa vada ce fete frumoase sunt si, din una in alta, a primit licenta Look of the Year. Andreea Raicu a castigat editia din 1995 a Look of the Year, a mers la Seul si apoi a ajuns sa fie cunoscuta in toata Romania. Al treilea an, 1996, de Look of the Year a fost cel mai bun, dupa care a incheiat acest capitol. Manos a fost partener oficial, Pro TV-ul a ajutat-o mult, a avut prima oara sponsori, Lux si Impuls. A beneficiat de o scena extraordinara, la mare, pe plaja hotelului Rex.

Dupa ce a renuntat la Look of the Year, Catalina Isopescu a facut o pauza de un an si, la un moment dat, s-a intalnit cu Costin Popescu si au inceput sa vorbeasca despre carti de grafica, mai ales ca ea a facut la Munchen o scoala de grafica iar fostul ei sot -Elsner - era art director si fotograf. Impreuna cu Costin Popescu, Catalina a demarat o agentie de publicitate Infiintata in 2000, CAP i-a avut ca parteneri la inceput pe Costin Popescu si Catalina Isopescu. Din 2007 a aparut un al treilea investitor, Romcapital Invest, iar fiecare partener detine 33,33% din companie. Pe langa cei trei, CAP mai are si 4 junior partners care participa la profitul operational: Raluca Feher, Codin Caradimu, Ioana Parvan si Cristina Purcarea. În 2008, CAP numara 18 angajati. Istoric, agentia s-a ocupat de mai bine de 50 de clienti si peste o suta de branduri.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro