După ce superba Paige Spiranac - considerată „cum „cea mai frumoasă femeie din lume”! - s-a retras din golful feminin profesionist și a devenit „influencer”, strângând deja o comunitate de 3,6 milioane de urmăritori („followers”), exemplul său a fost urmat și de alte sportive. Cel mai nou caz de „influencer”-iță de succes (deocamdată doar cu 180.000 de fani care o urmăresc pe rețelele sociale) este fosta jucătoare de tenis americană Rachel Stuhlmann. Evident, principalul ei atu este capacitatea de a comunica foarte ușor cu admiratorii ei postând imagini în care apare cu și fără racheta de tenis.

Idolul ei, Paige Spiranac a crescut în Colorado și de mică a aspirat spre o carieră în gimnastică. O accidentare urâtă a forțat-o să renunțe la visul ei și s-a reorientat spre golf. S-a bucurat de o carieră de suuces la juniori și în cele din urmă a primit o bursă de golf la Universitatea din Arizona. În ciuda faptului că s-a bucurat de un oarecare succes în anii ei de facultate, Spiranac nu a reușit mari performanțe și la profesioniști, astfel că nu a ajuns să evolueze niciodată în LPGA. Așa se face că s-a reorientat la timp pentru crearea de conținut pe social media. Așa se face că acum are peste 3,6 milioane de urmăritori pe Instagram și peste 260.000 de abonați pe canalul de Youtube.

Pe urmele ei, Rachel Stuhlmann vrea să devină cel mai important influencer din sportul alb. „Paige face o treabă foarte bună în ceea ce privește golful și este o persoană grozavă, care oferă inspirație. În tenis, nu există nimic asemănător. Asta voi face eu, vreau să promovez turneele la care voi călători.

Principalul meu obiectiv este să aduc și mai multă popularitate acestui sport. Voi crea în continuare content pe tenis și îi voi face pe oameni fericiți, le voi arăta povești de viață din lumea tenisului, într-o lumină pozitivă. Asta vreau să continui să fac.

Îmi place mult ceea ce face Paige Spiranac în golf și asta voi încerca și eu să fac în tenis. Mă simt inspirată de ea. La început, eram îngrijorată că nu voi fi luată în serios și am încercat să le fac pe plac chiar și celor care nu mă plăceau. Totul s-a schimbat în cariera mea când am început să mă distrez și să fac ce îmi doresc.", a declarat Rachel Stuhlmann,


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro