Olteanca din Slatina are un impresionant palmares în rândul vedetelor internaționale contemporane. A devenit celebră după o scurtă aventură cu Leonardo di Caprio și a avut relații semnificative cu actorii Gerard Butler și Michael Fassbender, apoi cu designerul Philippe Plein.

Relația cea mai intensă a fost cu Gerard Butler, care a petrecut inclusiv un weekend romantic în România. Frumoasa româncă (26 ani atunci) şi chipeşul actor scoţian (43 ani în 2013) au petrecut o noapte de vis, la 8 kilometri de Barajul Vidraru, într-un hotel de 4 stele. Dezinvolţi, Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au ajuns seara, pe la ora 22.00, la Hotelul Valea cu Peşti şi i-au încântat cu naturaleţea lor pe turiştii aflaţi în vacanţă.
În ciuda orei târzii la care au ajuns, cei doi au comandat cina „la pat”. Şi, culmea, nu a fost una uşor de digerat! „Au mâncat numai preparate româneşti. Mititeii le-au plăcut foarte mult. Au devorat însă şi un platou tradiţional cu carne de porc afumată şi cu legume la grătar. La desert, au luat o plăcintă cu brânză ţărănească şi cu un cheesecake, reţetă specială din partea locului. În semn de ospitalitate, i-am aşteptat cu fructe şi cu o şampanie în cameră”, a declarat Dumitru Grecu, patronul hotelului.
Cei doi au primit şi cheia de la piscină, în cazul în care doreau să se răcorească singuri-singurei în miez de noapte, departe de ochii curioşilor. Dacă au folosit-o sau nu, nu se ştie.
Cert este că Gerard şi frumoasa olteancă au avut o noapte lungă, ţinând cont de ora târzie la care au ieşit din cameră dimineaţa. Gerard şi Mădălina au plătit 320 de lei pentru garsoniera în care au stat şi 290 de lei pentru o altă cameră dublă, în care au dormit bodyguarzii lor.
Pentru că îi aştepta elicopterul, cei doi nu au mai luat micul dejun, ci au plecat direct spre Bâlea, în jurul orei 11.00, după o scurtă şedinţă foto cu turiştii.
Ajunşi la Bâlea Lac, actorul scoţian şi Mădălina Ghenea au admirat împrejurimile, iar spre seară au coborât pe Transfăgărăşan înapoi spre Vidraru, cu două maşini pe care le închiriaseră.
De aici, hăituiţi de paparazzi, cei doi iubiţi s-au suit din nou în elicopter şi au zburat spre Valea Prahovei, unde au vizitat, Castelul Pelişor, după care au urcat pe Platoul Bucegilor, ca să vadă Babele şi Sfinxul
Elicopterul i-a aşteptat pe Mădălina şi pe Gerard în Curtea de Argeş. Grăbiţi peste măsură, cei doi îndrăgostiţi s-au urcat numaidecât în aparatul de zbor, fără a sta de vorbă cu jurnaliştii.
Gerard a coborât primul din maşina care i-a dus acolo, urmat de Mădălina, care, imediat ce a închis portiera maşinii, a zbughit-o spre elicopter. Iubitul ei îi zâmbea de la distanţă, ba chiar a scos telefonul mobil să-i facă fotografii. (www.libertatea.ro)
Din păcate, această relație nu a rezistat în timp. În schimb, Mădălina Ghenea a avut o apariție epatantă în filmul Youth (2015) de Paolo Sorrentino. Scena fără veșminte în care apare superba româncă a cam eclipsat performanțele actoricești ale numelor grele din distribuție - Michael Caine, Harvey Keitel, Jane Fonda, Rachel Weisz, Paul Dano…

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro