...Și, totuși, ce se întâmplă cu Elena Udrea?!? Pe 7 aprilie, cu câteva ore înainte de condamnarea definitivă la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute” - de care era perfect conștientă - fostul ministru a fugit din România cu destinația Grecia, de unde era destul de greu să fie extrădată. (Vezi cazul din vara trecută al fostului acționar de la Dinamo Dragoș Săvulescu, prins de Interpol în Mykonos și care, în ciuda mandatului de extrădare, a ajuns până la urmă în Italia! Săvulescu fusese dat de gol involuntar de soția lui, fotomodelul albanez Angela Martini, care postase pe Instagram o fotografie de la un restaurant de lux din „insula celebrităților”...)
Elena Udrea, care fugise din România doar cu țoferul ei, a fost atunci localizată prin GPS, fiindcă nu își închisese telefonul mobil! La cererea autorităților române, ea fost arestată și încarcerată de cele din Bulgaria și se credea că va ajunge rapid în țară pentru a-și executa pedeapsa cu închisoare.
Nu a fost deloc însă așa! A trecut mai bine de o lună de la acest moment și autoritățile române i-au pierdut urma prin închisorile din Bulgaria! Acum, când trebuia să fie audiată în alt caz greu, cel cu mita de 5 milioane de dolari dată de „băiatul deștept” din afacerile cu energie Bogdan Buzăianu (cel căruia la o zi de naștere soția i-a adus să-i cânte pe Joe Cocker, Cesaria Evora și Buenavista Social Club), ea pare efectiv de negăsit. Nimeni nu știe exact unde anume e ea prin Bulgaria!!!

La termenul de luni de la Curtea de Apel, când judecătorul l-a întrebat pe avocatul Elenei Udrea unde se află clienta sa, acesta a ridicat din umeri neputincios! În consecință, Tribunalul București, instanța abilitată să se ocupe de procedurile de extrădare, va emite un ordin european de anchetă, pentru a fi localizat locul de deţinere al Elenei Udrea.
...Iar Bulgaria e la doi pași!!!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro