Ministerul Educaţiei a informat că peste 13.500 de elevi şi 4.000 de profesori sunt bolnavi de COVID în acest moment.

Numărul școlilor cu activitatea suspendată a ajuns la 46 astăzi!

De asemenea, separat de școlile menționate mai sus, elevii din aproape 3.000 de clase au activitatea suspendată din cauza infectării cu Coronavirus, fiind vorba de unitățile de școli și licee, potrivit Antena 3.

"La nivelul zilei de vineri, în unitățile de învățământ preuniversitar erau înregistrate, conform raportărilor inspectoratelor școlare:
• 13541 cazuri pozitive la elevi/preșcolari
• 4252 cazuri pozitive la personal
• 2882 clase cu activitatea fizică suspendată
• 46 unități cu activitatea fizică suspendată.

Următoarea raportare va fi centralizată vineri, 28 ianuarie", se arată în comunicatul emis, miercuri, de Ministerul Educaţiei.

Sursa foto: Antena 3

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro