Trailer-ul noii producții Netflix CURSED (Katherine Langford) a depășit 2 milioane de vizualizări pe Youtube, în doar câteva zile, urcând rapid pe Locul 1 în tendințe. Producția va fi disponibilă începând cu data de 17 iulie.

CURSED este o reimaginare a legendei arturiene povestită din perspectiva lui Nimue (Katherine Langford). Toate episoadele ajung pe Netflix pe 17 iulie și vor putea fi urmărite de abonați.

Vă invităm să urmăriți trailer-ul CURSED:

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro