La fiecare sfârșit de an, Oxygen Events propune mediului financiar -  bancar și de afaceri unul dintre cele mai importante evenimente financiare al anului: Lecții învățate in al doilea an al pandemiei.

O dezbatere la cald cu personlități ale scenei economice, antreprenoriale, bancare și financiare românești.

Un tur al anului 2021 cat și previziuni pentru 2022. Acest eveniment va avea loc online, pe 9 decembrie, de la 10.00 la 13.00.Accesează Formularul de Înregistrare AICI!

dezbatere9 dec

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro