Material realizat de publicația Observatorul din Toronto - partener Comentator.ro

Acum 20 de ani, din inițiativa unor membri ai comunității românești și a consulatului României, se ridica pentru prima oară Steagul și se intona imnul României în fața Parlamentul din Queen's Park Toronto. Iată delegația primită în Parlament, unde s-a vorbit despre ziua României.

În imagine; Tony Ruprecht - Speaker of the house, Președinte al parlamentului, Nicanor Teculescu - Consul General al României la Toronto, Mihai Floca - General Armata Română, Ionel Marin - Consilier Economic, Nicapetre - Artist Plastic-Sculptor, Magdalena Popa - Artista - fostă primă balerină a României, Eugen Roventa - profesor universitar York-Glendon College, Marcel Ban - inginer, Cristina Pîrvu - pianista - studenta Uof T, Corneliu Chisu - ofițer în armata canadiană, Dumitru Puiu Popescu - editor Observatorul. Delegația română a fost invitată în plenul Parlamentului unde s-a vorbit de importanța Zilei României! Tradiția va continua și după 20 de ani.

Ne vom întâlni, o parte dintre cei din fotografie, pe 1 decembrie 2021 ora 12 la Parlamentul din Toronto pentru ridicarea steagului și intonarea imnului de stat al României. La mulți ani românilor de pretutindeni ! Sănătate și numai bine dorim!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro