Grecia primește de astăzi doar cetățenii români care au efectuat testul pentru Covid-19 în urmă cu cel mult 72 de ore și au la ei rezultatul negativ.
 
Până acum, românii erau testați aleatoriu la intrarea în Grecia. După ce în ultimele două zile au existat câteva zeci de rezultate pozitive, de astăzi absoluți toți românii trebuie să prezinte dovada testării și a faptului ca nu sunt purtători ai Coronavirusului.
 
Având în vedere această nouă regulă, toți românii care și-au achiziționat vacanțe în Grecia, trebuie automat să se testeze pentru Coronavirus.
 
”Guvernul e decis să protejeze majoritatea cetățenilor de cei puțini care încalcă regulile”, a declarat Stelios Petsas, purtătorul de cuvânt al executivului elen.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro