În această săptămână vremea va fi caldă, cu temperaturi mai mari decât cele specifice acestei date, apoi vremea se va răci, arată prognoza meteo realizată de ANM pentru următoarea lună.

Conform prognozei meteo pentru perioada 13 septembrie - 11 octombrie 2021, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), din data de 20 septembrie, urmează trei săptămâni în care vremea va fi rece, temperaturile vor scădea sub limitele normale pentru această perioadă.

Vor exista și ploi, precipitațiile fiind așteptate pentru limita normală pentru această perioadă, urmând ca după două săptămâni, din jurul datei de 5 octombrie, ele să devină deficitare.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro