România unui nou început. “Be responsible, respect the privacy!” Pandemia Covid-19, cu toate consecinţele ei, este cea mai mare provocare a acestui secol. COVID-19 a creat noi provocări și schimbări pentru toate ecosistemele cât și pentru populație, restricțiile de circulație și măsurile de distanțare fizică au impus utilizarea serviciilor de la distanță. Dacă la edițiile precedente ale Conferințelor Oxygen Events, vorbeam despre oportunitățile pe care le generează tehnologia, acum digitalizarea devine o necesitate în condiții de siguranță pentru clienți și pentru personal. Iată că trebuie să adaptăm și să regândim modul în care lucrăm, modul în care comunicăm și organizăm conferințe, modul în care interacționăm cu clienții și partenerii...iar criza sanitară generată de coronavirus a devenit un accelerator al digitalizării.

Și să nu uităm că primul pas esențial în securitatea informațiilor este constientizarea importanței principiilor de Privacy și Responsability! Ca și în cazul principiilor de management, selectarea unor bune practici de securitate poate asigura în cadrul organizațilior creșterea confidenţialităţii, integrităţii și reducerea riscurilor în privința informațiilor și a datelor cu caracter personal a clienților.

“Conferințele Oxygen Events” aduc în prim plan subiectele de actualitate cu cele care explorează viitorul. Si cum viitorul e deja azi vom vorbi despre România digitală, România unui nou început în anul 2020 an al schimbărilor ecosistemelor, despre semnătura electronică, aspect obligatoriu în transformarea digitală a României, despre modernizarea cadrului legislativ național și de armonizare cu legislația europeană, referindu- ne în special la Legea semnăturii electronice Legea 455/200 care ar trebui pusă de acord de urgență cu Regulamentul (UE) nr. 910/2014 privind identificarea electronică și serviciile de încredere pentru tranzacțiile electronice pe piața internă, care recunoaște valoarea juridică a tuturor tipurilor de semnături electronice și despre confidențialitatea și securitatea informațiilor și a datelor personale, despre riscurile operaționale și asigurarea riscurilor cibernetice, despre plățile instant și asigurarea securității aplicațiilor în mobile banking.

Eveniment organizat cu sprijinul Băncii Transilvania, CEC Bank, TRANSFOND, certSIGN, ARB, ACJSFB, News National, Finzoom, ANSSI, comentator.ro, EIntegral, 4Career, Learn&Go, Rabbit, Editura Art, 7MM.

Inregistrarea pe www.oxygen-events.ro 

Transformarea Digitală, între oportunitate și strictă necesitate
24 iunie 2020, 12.00 - 15.30
Moderator: Rodica Tuchilă, director executiv, ARB

Panel 1

1.Transformarea digitală, între oportunitate și strictă necesitate
Marius Flore, director digital, Banca Transilvania
Anca Paliu Dragu, Deputy Ceo, E.on

2.Transformarea digitală a industriei bancare
Mugur Podaru, Director, Direcția Operațiuni la Distanță, CEC Bank

3. Plățile instant
Ionel Dumitru, consilier al directorului general, TRANSFOND

4. Payments in the age of Covid19
Antonio Eram, CEO, Netopia

5. Semnătura Electronică
Costin Burdun, director general adjunct certSIGN

6. Decizia Curții Supreme privind semnătura electronică în contractele de credit semnate la distanță
Adrian Ispas, membru în Comitetul Director, ACJSFB

Panel 2

7. GDPR: Securitatea informațiilor și a identității clienților
Bogdan Panait, Founder Lexdata

8. Riscuri operaționale
Andreea Magdalena Surcel, expert risk

9. Importanța asigurării riscurilor cibernetice
Călin Rangu, președinte ISF

10. Cybersecurity: Securitatea aplicațiilor în mobile banking
Sergiu Zaharia, Cyber Security Officer - Huawei România

11. Managementul vulnerabilităților de securitate cibernetică pentru aplicațiile bancare
Cătălin Pătrașcu, Cybersecurity Architect, NTT Data România

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro