În urma anunțului de astăzi, părinţii au aflat că nu vor mai primi sprijinul promis de 1500 de lei pentru plata creşei şi a grădiniţei, deoarece Guvernul l-a anulat.

Decizia a fost luată în şedinţa de Guvern de ieri.

Iată motivele care au stat la baza acestei decizii: acest proiect ar influenţa negativ ţinta de deficit bugetar și ratingul de țară. Florin Cîțu a argumentat afirmând că bugetul de stat nu-şi permite cheltuieli în plus.

Inițial, proiectul de lege potrivit căruia părinţii urmau să primească 1.500 de lei de la angajator pentru plata creşei sau a grădiniţei, bani care erau apoi decontaţi de stat, a fost amânat în luna aprilie. Ieri fiind anulat în ședința de Guvern.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro