O ceremonie este organizată astăzi în București, zona Aviatorilor, cu ocazia Zilei Aviaţiei Române şi a Forţelor Aeriene.

La Monumentul Eroilor Aerului aflat în Piaţa Aviatorilor din Capitală vor fi prezenți Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, şi Șeful Statului Major al Apărării, Generalul-Locotenent Daniel Petrescu.

Ceremonia a început la ora 10,00 și au fost depuse coroane de flori în memoria eroilor aviatori.

Regimentul 74 PATRIOT va primi Drapelul de Luptă. 74 PATRIOT este o unitate tactică de luptă înfiinţată la 1 decembrie 2018, care are ca misiune operaţionalizarea sistemului de rachete sol-aer PATRIOT.

Prin această ceremonie este omagiată memoria eroilor care, de-a lungul timpului, pe câmpurile de luptă sau în misiunile executate în teatrele de operaţii ori pe teritoriul naţional, au slujit cu devotament aripile patriei şi s-au alăturat escadrilei din ceruri.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro