Ministerul Educației a anunțat care sunt regulile sanitare ce trebuie respectate de elevi, părinți și profesori la Evaluarea Națională, care începe pe 22 iunie.

Sorin Cîmpeanu a anunțat că:

- anul acesta nu se va face un control epidemiologic
- intrarea copiilor în școli nu va fi condiționată de măsurarea temperaturii
- vor mai fi impuse doar regulile sanitare de păstrare a distanței
- se va menține regula de purtare a măștii de protecție

"Regulile care rămân însă obligatorii sunt păstrarea distanței și purtarea măștii. Pandemia nu a trecut, examenul se va desfășura cu respectarea regulilor de protecție sanitară specifice spațiilor închise, cu prezența fizică, fără triaj, termometrizare, sau alte lucruri, panouri de plexiglas care au fost impuse anul trecut", a declarat Sorin Cîmpeanu la Digi24.

Citește și:

 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro