Sorin Câmpeanu, Ministrul Educației s spus cum se vor defășura orele în ultima săptămână de școală, care se va suprapune cu Evaluarea Națională, la o emisiune tv difuzată de TVR.

Decizia va aparţine fiecărei şcoli.

Ministrul Educaţiei a spus că orele se vor putea organiza atât în clasele libere din unităţile de învăţământ, cât şi online.

„Consiliile de Administraţie, conducerile şcolilor, au obligaţia de a lua cele mai bune decizii pentru a reuşi să îmbine ambele cerinţe în funcţie de specificul şcolii”, a spus Sorin Cîmpeanu, luni seară, la TVR.

Sorin Cîmpeanu a amintit că Evaluarea naţională începe pe 22 iunie şi speră că vor fi rezultate cât mai bune.

„La simularea Evaluării Naţionale, rezultatele au fost îmbucurătoare, peste 65% dintre elevi au reuşit să promoveze, este cel mai bun rezultat din ultimii 6 ani. Asta îmi dă încredere că elevii vor fi pregătiţi, în pofida tuturor dificultăţilor", a precizat ministrul Educaţiei. Cu excepţia elevilor din clasele terminale, anul şcolar ia sfârşit pe 25 iunie.

Sorin Câmpeanu a mai declarat despre Evaluarea Națională: 
,,La rezultatele simulării pentru Evaluarea Națională rezultatele sunt îmbucurătoare!
Cele mai bune rezultate din ultimii 6 ani!"

Vezi toată declarația Ministrului Educa'iei:



Citește și:

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro