Prefectul Capitalei Alin Stoica a anunțat oficial că nu se vor putea organiza pentru elevi banchete de final de an, chiar dacă aceștia merg fizic la școală și rata de infectare la mia de locuitori a scăzut drastic.

Astfel, atât elevii cât și profesorii vor rămâne fără amintirile plăcute ale petrecerii tematice de final de an, deoarece legislația în vigoare nu permite acest lucru.

Petreceri nu pot fi organizate nici în curtea școlii, a spus Alin Stoica, însă se pot organiza evenimente culturale.

Iată soluția autorităților:

„Am putea avea de exemplu un concert cu o formație la modă sau care prinde la publicul tânăr, dar nu petreceri. Să sperăm că după 1 iunie, dacă lucrurile vor arăta mai bine și avem speranțe de mai bine, poate vom avea posibilitatea să facem mici evenimente de acest tip (banchet)”, a mai precizat prefectul Capitalei.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro