Oficial 1 iunie este zi liberă pentru elevi și profesori. Astfel, Marți nu se va face școală. Având în vedere că între week-end și Ziua Copilului există ziua de Luni, Ministrul Muncii Raluca Turcan a făcut câteva precizări:

“Din punctul meu de vedere, nu va exista o punte între ziua de Duminică, 30 mai, și marți, 1 Iunie, care este zi liberă prin lege, dar dacă va exista o altă decizie, ne vom conforma”, a Raluca Turcan. Astfel, ea le-a transmis încă de Miercuri profesorilor și elevilor să ia în calcul ziua de Luni ca o zi normală de școală.

România este în top 3 țări cu cele mai puține zile de școală din Europa (în jur de 165 de zile de școală).

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro