A început vaccinarea elevilor. Cei de la o școala din Deva s-au vaccinat azi! Zeci de elevi au așteptat astăzi să se imunizeze la Liceul din Deva. Elevii au spus că vor să dea un exemplu și că nu au simțit nimic, în afara brațului puțin umflat.

,,Am vrut să demonstrez că nu ne bagă nici un Cip", a declarat unul dintre elevi amuzat, după vaccinare.

Elevii care au sub 18 ani și doresc să se vaccineze au nevoie de acordul părinților.

Sorin Câmpeanu, Ministrul Educației ANUNȚ în privința condițiilor de vaccinare:

,,S-au vaccinat câteva zeci de elevi azi.
Pentru elevii sub 18 ani este nevoie nu doar de acordul părinților ci și să fie însoțit elevul de unul dintre părinți.
Probabil în 1-2 luni, va fi autorizat vaccinul și pentru cei sub 16 ani. "

Despre faptul că studenții nu sunt de acord cu testul PCR sau vaccinarea înainte de sesiune, nici cu purtarea combinezonului.

Ministrul a declarat că fiecare universitate își va stabili propriile reguli.

,,Depinde de fiecare universitate în parte!".

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro