Venitul unui profesor este compus dintr-o bază la care se adaugă anumite sporuri. De asemenea, el depinde de experiența didactică, studii, grade și alte detalii profesionale. În ultima perioadă au intervenit schimbările de venituri rezultate din noua lege a salarizării.

Pentru a calcula exact venitul, aveți posibilitatea de a accesa acest formular. Completând spațiile în funcție de situația dumneavoastră, veți afla noul venit brut și net.

Click AICI pentru a accesa formularul și a calcula propriul salariu!

calculator salarii

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro