Ministrul Educației a făcut aseară un anunț, în privința banilor datorați profesorilor. Orele remediale susținute în luna Aprilie nu au fost nici până acum plătite. Din punctul său de vedere, Sorin Câmpeanu spune că orele trebuia să fie plătite profesorilor, până la finalul lui Aprilie. Ministrul a anunțat că în câteva zile vor fi achitate toate sumele restante!

Prezent la emisiunea Mariei Coman, de la Antena 3, Sorin Câmpeanu a ținut să precizeze că va urgenta aceste plăți atât cât ține de el, astfel încât întârzierea să nu se prelungească mai mult de câteva zile.

De asemenea, Sorin Câmpeanu a anunțat:

* Vaccinarea profesorilor - se vor aduce specialiști care să convingă profesorii să se vaccineze. Ministrul a spus că mulți profesori își fac griji pentru siguranța vaccinului, însă trebuie să înțeleagă ,,că este mai important să se vaccineze".

* Vaccinarea elevilor - Ministrul Educației a spus că susține vaccinarea elevilor și chiar că va propune ca ,,cei nevaccinați să vină îmbrăcați la cursuri îmbrăcați în combinezoane, pentru a-i proteja pe ceilalți."

* Digitalizarea - Sorin Câmpeanu a declarat că susține digitalizarea educației, mai ales că ,,sunt multe cadre didactice care nu știu să folosească calculatorul nici cât să se înscrie singuri pe platformele de vaccinare"!

* Laboratoarele școlare - Ministrul a subliniat că va susține crearea laboratoarelor școlare ca pe vremuri, deoarece în ultima perioadă s-a observat o degradare a calității acestor puncte forte din educația practică.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro