Pentru Rolex-ul President Gold Day-Date purtat de Ion Iliescu în perioada 1993-1995 s-au "luptat" 20 de persoane. În final, ceasul a fost achiziționat de un colecționar român pentru nu mai puțin de 20.000 de euro.

Ceasul purtat de Ion Iliescu este din aur de 18 K, are mecanism automatic și cântărește 139 de grame. Modelul este cu cadran negru, cu un diametru de 36 mm. În dreptul indicatorilor orari sunt dispuse diamante.

Pe cadran este afișată ziua săptămânii, chiar în dreptul orei 12 și data în dreptul orei 3.Brățara este cu cataramă originală din aur.

Prețul de pornire al bijuteriei a fost de 15.000 de euro.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro