Gheorghe Zamfir a împlinit la 6 aprilie a.c. - 80 de ani. În numele grupului de la Observatorul, îi dorim ani mulți în sănătate și multe alte succese muzicale.

În ianuarie 2006, Gheorghe Zamfir era într-un turneu în Canada. L-am invitat la o șezătoare culturală a grupului de la Observatorul, serbând ziua lui Mihai Eminescu. Ne-a onorat cu prezența și ne-a vorbit despre bucuriile si neîmplinirile vieții domniei sale. Am închinat în final pentru sănătatea și împlinirea românilor, oriunde s-ar afla ei. Peste câteva zile, la concertul lui de la Royal Thomson Hall din Toronto, în jur de 2500 de spectatori, de diferite naționalități, l-au aplaudat minute întregi în picioare.

Gheorghe Zamfir va rămâne un mare muzician, o mare spiritualitate a neamului romanesc. Vă propunem să ascultați în onoarea lui o melodie din celebrele lui interpretări. Imagini de la aceea memorabilă intalnire cu marele artist Gheorghe Zamfir aici.

Sănătate și numai bine vă dorim!
Echipa Observatorului din Toronto

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro