Venirea primaverii este un bun prilej de a le trimite celor dragi un mesaj, o felicitare sau o urare cat mai prietenoasa:

Fie ca aceasta primavara sa iti aduca noi sperante si pace in suflet, gingasie si dragoste, putere si multe realizari.

Primavara aceasta sa fie ca zambetul, bunatatea si optimismul tau!

O primavara fericita! Un martisor plin de speranta cu o primavara verde si cu mult soare! Un mic martisor si un ghiocel iti daruiesc, ca sa stii ca a venit primavara. E timpul sa zambesti!

Zambetul sa-ti fie mereu bland precum soarele primaverii. Inima sa-ti tresara mereu de bucurie la vederea primului ghiocel. Iar minunea renasterii naturii sa-ti aduca aminte ca intotdeauna mai exista o speranta.O primavara ca-n povesti!

O primavara plina de energie, entuziasm si bucurii! Martie sa-ti aduca soare, zambete, copilarie si dulci soapte... de iubire! Ghiocei sa-ti rasara in suflet si sa-ti umple inima de bucurie si fericire!

O primavara superba, bucuria si speranta sa danuiasca in sufletul tau! Primavara sa-ti aduca un martisor norocos, raze de iubire si calde adieri de fericire!

Primavara este anotimpul renasterii, al invierii la viata. Va doresc sa aveti o primavara minunata, plina de dragoste si realizari! Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!

Primavara sa iti aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletului tau.

Anotimpurile vin si trec, dar fiecare om pastreaza in sufletul sau un anotimp. incearca sa pastrezi primavara!

Sufletul sa-ti vibreze in acordurile bucuriei si dragostei de viata! O primavara fericita si implinita!

Firul alb e sanatate iar cel rosu, prosperitate. Amandoua, impreuna, formeaza o cununa de succes si voie buna. Miracolul renasterii sa se implineasca si in sufletul tau, iar dragostea de viata sa-ti bucure sufletul!

De sub zapada a rasarit un ghiocel si mi-a soptit ceva la ureche: A sosit primavara!

Puritatea si candoarea acestei primaveri sa-ti inspire simfonia bucuriei si fericirii!

Un buchet de ghiocei si o primavara superba pentru o persoana mai speciala decat toate anotimpurile!

Primeste primavara in viata si in suflet... deschide-ti aripile si incearca sa zbori... inchide ochii si incearca sa visezi... nu-i asa ca e minunat?

Natura a impletit din flori si din raze de soare martisorul fericirii, pentru ca eu sa ti-l pot oferi azi impreuna cu toata dragostea mea.

Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti si iubirea sa ne imbratiseze sufletul.

Toate florile din lume pentru primavara mea!

Cu ocazia sosirii primaverii va urez o primavara plina de fericire, dragoste si binecuvantari!

Iti doresc o primvara frumoasa si senina ca sufletul tau minunat!

Intr-o zi cu soare in care miroase a sarbatoare, iti dau si eu mesaje primavaratice cu arome de martisoare si iti urez: „O primavara ca-n povesti!"

In aceasta zi de primavara, cand toate florile zambesc pentru tine, primeste-n dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine!

Iti doresc sa ai gingasia lacramioarelor, parfumul toporasilor, prospetimea zambilelor si puterea ghiocelului care razbate prin pamantul inghetat. La multi ani si o primavara minunata!

Un fir rosu, altul alb/ Anotimpuri se despart,/Primavara iarasi vine/ De la mine, numai bine!



Lara Bobescu

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro