Cabinet medical specializat în extragere de microcip (4G, 5G, 6G). NU ne sunați, vă sunăm noi! Știm unde sunteți...

Pfizer cheamă la service pe toți cei vaccinați în perioada 1-31 ianuarie.

Depanăm toate modelele de microcip! Licență Bill Gates.

Vaccinul rusesc anti-covid are o rată de succes de 50%. L-au testat pe fiica lui Putin și pe Navalnâi.

-Alinuța, împotriva a ce te-au vaccinat azi la școală?
-Împotriva voinței mele!

Firmă serioasă, dezactivăm cipuri de orice format și orice proveniență (Sputnic, Synovac, Moderna, Pfizer, Astra Zeneca etc.).

Autoritațile au publicat lista actelor necesare pentru cei care doresc să se programeze la vaccinare:
1)Dosar cu şină de plastic sau carton
2)Cerere in 3 exemplare în care să apară acordul vecinilor de etaj (în caz că stați la bloc) sau a vecinilor de curte dacă locuiți la casă (cererea obligatoriu întocmită de o firmă autorizată)
3)Taxa seringă achitată la oficiul poștal de care aparțineți
4)Taxa sticluță vaccin achitată la CEC
5)Dovada (poză buletin de vot sau ștampilă) că la ultimele alegeri ați votat cu cine trebuie
6)Taxa înmormântare achitată la Patriarhie sau Oana Zăvoranu în caz că nu supraviețuiți.

Solicitantul se va prezenta cu vaccinul cumpărat de el ,3 seringi de unică folosință, pachet vată sterilă şi 10 lei pentru asistentă! (Dar de ce o cheamă pe asistentă „Viorel”? ...Pentru că ea și-a făcut prima vaccinul.)

Rușii au reușit să scoată nanocipuri din vaccinul Pfizer și au publicat o schemă de funcționare pe înțelesul tuturpr. Cipul este format din doar 4 procesoare și 4 tranzistoare. Semnalul prin rețeaua de 5 G intră la stânga pe INPUT. Puterea se face prin căldura corpului și toate părțile sunt conectate la tensiunea respectivă. Semnalul este procesat în primul procesor cu un filtru de frecvență și tranzistor, care îl întăresc. Semnalul crescut continuă să meargă către un alt procesor care controlează MT-2 GAIN sau cât de mult impact va avea asupra psihicului tău...

Explicația transferului pe 13 milioane de euro al lui Dennis Man la Parma? ...Becali l-a dat la pachet cu un set de microcipuri de rezervă.

Șoșoacă este Viorica Dăncilă după vaccin.



Culese de Mirel Bădoi

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro