Potrivit edupedu.ro, profesorii care realizează venituri extrasalariale din meditații au primit chiar în prima săptămână de școală un mesaj de la ANAF - Agenția Națională de Administrare Fiscală.

ANAF le reamintește profesorilor și oricăror persoane care acordă meditații și obțin venituri din această activitate independentă, că trebuie să se înregistreze fiscal și să își declare câștigurile.

Trecerea școlii în sistemul online depinde de rata de infectare din fiecare localitate.

Ministerul Educației a publicat documentul cu noile rate de infectare din fiecare localitate din țară. Potrivit acestei liste, în 13 localități unde rata depășește 6 la mia de locuitori, elevii vor face ore online săptămâna viitoare.

* BOOKILIPIR DE TOAMNĂ | REDUCERI de pana la -70% si CARTE CADOU AICI!

Iată lista localităților care trec la școala online, cu rata de infectare de peste 6 la mie:

Raed Arafat a declarat într-o emisiune tv că dacă nu va fi vaccinarea obligatorie în instituțiile cu expunere publică, atunci se va impune cel puțin testarea periodică, potrivit Romania Tv.

„Nu e vorba numai de tine, ci că ești funcționar într-o structură esențială. Dacă te îmbolnăvești și vă îmbolnăviți între voi și mergeți acasă, nu mai are cine să lucreze. Dacă nu e vaccinarea obligatorie, trebuie măcar să te testezi periodic. (…)

În această săptămână vremea va fi caldă, cu temperaturi mai mari decât cele specifice acestei date, apoi vremea se va răci, arată prognoza meteo realizată de ANM pentru următoarea lună.

Conform prognozei meteo pentru perioada 13 septembrie - 11 octombrie 2021, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), din data de 20 septembrie, urmează trei săptămâni în care vremea va fi rece, temperaturile vor scădea sub limitele normale pentru această perioadă.

Iată că progresul tehnologiei depășește orice limită. A apărut uniforma digitală, relatează România Tv. Această uniformă pentru elevi conține un cip în gulerul cămășii și are următoarele avantaje:

* sunt colectate informații despre traiectoria elevilor;
* sunt colectate informații despre timpul petrecut într-o anumită zonă;