MIEL PE PAT DE DOVLECEI

Ingrediente:

4 bucăți dovlecei

400 grame vrăbioară miel

400 grame roșii în suc de roșii

2 legături ceapă verde

1 legătură usturoi verde

3 fire rozmarin verde (sau uscat)

2 bucăți foi de dafin

50 mililitri ulei de măsline

50 grame unt

1 linguriță semințe de coriandru măcinate

1 legătură pătrunjel frunze

sare, piper

Fiica Madonei promovează o nouă modă și anume purtarea și expunerea părului nedorit de pe corp, fără nici o jenă. Astfel, în ultimele luni, Lordes Leon, fiica în vârstă de 23 de ani a cântăreţei, a mers la plajă, la shopping dar și la ședințele foto speciale, neepilată. Madonna a fost cea care le-a încurat pe femei dintotdeaună să îşi iubească corpul, cel cu imperfecţiuni, cu vergeturi, chiar şi părul din anumite zone ale corpului, cum ar fi axila.

Întotdeauna, după Paște ne rămân multe ouă roșii nemâncate, dar pe care e mare păcat să le arunci. Așa că, mai bine, le transformăm în ouă umplute în fel și fel de combinații!

OUĂ UMPLUTE CU FICAT DE GÂSCĂ

Ingrediente:

6 ouă

100 grame ficat de gâscă

o linguriță de unt proaspăt

sare

câteva frunze de salată verde

Mod de preparare: Fierbe ouăle tari, curăță-le de coajă și taie-le în două, pe lungime. Scoate gălbenușurile și amestecă-le cu ficatul de gâscă, apoi adaugă untul, sarea și o linguriță de condiment Vegeta, totul concurând...

Meniul servit la ultima masă a lui Iisus cu cei 12 Apostoli nu mai reprezintă, se pare, un secret. Specialistul în artă culinară Miguel Angel Almodovar a scris o carte pe această temă. El susține însă că, la acea ultimă cină, Iisus ar fi încălcat normele foarte stricte ale credincioșilor și ar fi insistat ca Apostolii săi să mănânce „din toate”.

Însoțit și de mama sa și de Maria Magdalena, el ar fi mâncat stând întins pe jos și luând alimentele cu mâna de pe o masă de înălțime foarte mică. Primul fel ar fi fost o salată din ierburi amare, pe...