Fiul super vedetelor internaționale David și Victoria Beckham a scandalizat publicul după ce a pus la vânzare cu o sumă uriașă - 124.000 euro un hanorac pe care l-a purtat. Hanoracul era primit cadou de la designer-ul Kim Jones și fabricat în 2017.

Valul de reacții și critici nu a întârziat să apară, oamenii considerându-l răsfățat și încrezut peste măsură. Cruz, băiatul familiei Beckham, are 15 ani și nu s-a lăsat influențat de reacțiile publicului, încercând în continuare să încheie tranzacția.

Iată câteva dintre comentariile primite:

"Parintilor sai ar trebui sa le fie rusine!"

"Copil rasfatat, de bani gata! Zici ca are nevoie disperata de bani..."

fiul lui beckham a scandalizat lumea ar trebui sa le fie rusine parintilor copil rasfatat cere 124 000 2

fiul lui beckham a scandalizat lumea ar trebui sa le fie rusine parintilor copil rasfatat cere 124 000 1

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro