Vedeta din filme ca „The Age of Innocence", „Vrăjitoarele din Eastwick" sau „Scarface" își refuză statutul de bunicuță, deși a trecut de 60 de ani (este născută în 1958). La asta contribuie și regimul ei e viață, unul echilibrat, fără extreme (...chiar dacă, în tinerețe, a fost membră a unui cult metafizic vegetarian!).

În cazul veteranei ac­triţe, tinereţea aceasta veşnică este rezultat al stilului de viaţă vegetarian, adoptat nu pentru a rămâne slabă, ci pentru a se păstra sănătoasă. „Tatăl meu a murit din cauza cancerului şi, cu cât înaintezi în vârstă, devii mai vulnerabil în faţa bolilor cronice. Aşa că am hotărât să renunţ la carne şi lactate. După două luni cu un astfel de regim, nivelul colesterolului mi-a scăzut cu 83 de puncte. Este o dovadă cât se poate de clară că este o dietă care funcţionează. Este vorba puţin şi de vanitate, dar motivul principal pentru care am devenit vegetariană este pentru că-mi do­resc să trăiesc mai mult", a mărturisit Michelle.

Dar... pentru că nu e uşor să spui „Adio" tuturor răsfăţurilor culinare din lumea asta, actriţa re­cunoaşte că i se întâmplă să trişeze cu mâncare mexicană, mai ales cu chipsuri şi sos picant, spe­cialitate mai bogată în calorii, dar tot vegetaria­nă. „Este mult mai sănătos să adopţi un regim vegetarian, în primul rând pentru că eviţi nu­meroasele toxine din carne, care-ţi îmbătrânesc pielea şi corpul. Chiar am observat o schimbare în bine la nivelul pielii mele la puţin timp după ce am devenit vegetariană. Fructele şi legumele sunt tot ce ai nevoie pentru a te menţine slabă şi tânără", explică actriţa, citată de OK!.

La 37 de ani de la premiera filmului „Scarface", Michelle Pfeiffer a povestit ce sacrificii a făcut pentru a intra în rolul Elvirei Hancock, dependentă de droguri, din filmul lui Brian De Palma. Actriţa a povestit că timp de şase luni, cât au ţinut filmările capodoperei cinematografice, a ţinut un regim extrem: supă de roşii şi ţigări. Vedeta slăbise atât de tare încât şi-a îngrijorat colegii. „Problema a fost că producţia a durat şase luni. M-am înfometat până la final pentru că filmarea scenei de la sfârşitul filmului, în care trebuia să fiu foarte slabă, se tot amâna", citează ABC. Regimul extrem a funcţionat, însă din cauză că slăbise atât de mult, oamenii din jurul ei începuseră să se îngrijoreze. Actriţa îşi aminteşte cum colegii din echipa de producţie îi aduceau covrigi şi se rugau de ea să mănânce...
Sursa foto: Vulture.com

Silviu Leahu


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro