Prezentatoarea TV Geanina Ilieș a postat o poză pe Facebook, de la sală, în care își etalează ceea ce americanii numesc ,,camel toe", probabil în scopul obținerii unui impact cât mai mare.

Însă comentariile fanilor nu au fost chiar favorabile. Ori au râs, ori s-au revoltat. Redăm câteva dintre comentariile primite:

,,Buzele tale două petale"
,,Cam strimți pantalonii din prima poză 🙋‍♀️"
,,Mai relaxează pantalonii"
,,Doamne cum poți sa porți colanți aia asa serios, nu vezi ce gogoasa ai"

geanina ilies pe facebook

Goana după reacția fanilor și după a obține un impact cât mai mare al postărilor, le determină pe vedete să recurgă la poza și ipostaze ridicole!

Această tendință a fost criticată și de Dana Budeanu, care a comentat inclusiv la adresa Loredanei Groza, pe care o cunoaște foarte bine și o respectă, dar care a depășit o limită acceptabilă în postările sale, căzând în penibil.

Iată materialul Danei Budeanu despre pozele ridicole, postate de vedete, pentru audiență:

 

Sursa foto: Geanina Ilieș Facebook

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro