Fotografii șocante cu Dorian Popa au apărut astăzi pe rețelele de socializare! Vedeta apare cu vânătăi, sânge și bandaje. În poze se vede că este îngrijit de un medic. Aceste imagini au fost furnizate chiar de Dorian.

Dorian Popa le-a făcut publice, foarte mândru: ,,Mi-am operat nasul!". Starul a apelat la chirurg pentru o operație estetică și a dorit să împărtășească fanilor experiența.

După ce aceștia s-au liniștit, aflând că nu a avut loc vreun incident nedorit, așteaptând cu nerăbdare să vadă cum va arăta Dorian Popa, după această intervenție, fanii au avut parte de o nouă surpriză! Aflați mai multe din filmulețul pe care îl puteți urmări mai jos:

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro