Un filmuleț a făcut astăzi furori printre cei 55 de milioane de urmăritori de pe contul de Instagram al celebrului rapper: Snoop Dog s-a filmat în timp ce pe fundal răsuna nimeni altul decât Florin Salam!

Fanii nu au întârziat să-și arate uimirea și aprecierea față de rapper și față de excentrica înfrățire dintre cele două genuri muzicale atât de diferite. Rețele de socializare practic au explodat!Artistul român și-a arătat și el respectul printr-un comentariu:

fs raspuns

O legenda vie! Adevarat!

Andreea Florescu

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro