O putem uita pe Corina Caragea și le putem neglija pe Simona Țăranu sau Camelia Bălțoi, fiindcă noua senzație a știrilor sportive de la tv este acum, în România, superba și exotica Anita Carla van Belzen!
Are, de pare, doar 20 de ani și este o blondă incredibilă, care te face să murmuri în neștire: „-Doamne, de unde a mai apărut și minunea asta?”.
Este studentă la Jurnalism la Cluj și prezintă știrile sportive de la ora 18.00 la Look Sport+. De altfel, în frumusețe o poate concura doar colega ei de emisiune - Raluca Moș (căreia îi vom dedica, în curând, o altă galerie foto!)

 
Mirel Bădoi

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro