5 nunți, 5 divorțuri și aproape 200 de procese - aici au ajuns Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, care au fost căsătoriți, cu diferite întreruperi, în perioada 2003-2015, Aparent, lucrurile se liniștiseră, mai ales că au trecut deja cinci ani de la ultima separare și, între timp, ambii au întemeiat noi relații stabile.

Dar, dacă spui Bahmuțeanu și Prigoană, automat spui un nou proces!
De data aceasta, este vorba de custodia copiilor - Maximus (13 ani) și Eduard (10 ani). Cu mai bine de un an și jumătate în urmă, în aprilie 2019, tribunalul a decis ca băieții să rămână la Prigoană, Adriana Bahmuțeanu având doar drepturi limitate de a se întâlni cu ei (două weekenduri în fiecare lună).

Ea a explicat atunci: „Am vorbit cu copiii mei şi ei au ales să stea la tatăl lor, dintr-un motiv foarte practic. Eu stau într-un bloc, la trei camere, Silviu Prigoană stă la vilă, cu piscină, loc de joacă şi alte atracţii de nerefuzat pentru orice copil. I-am înţeles, pentru asta, fiindcă eu nu puteam să concurez din acest punct de vedere. Dar asta nu înseamnă că am fost neglijentă cu creşterea copiilor‘‘.

Acum, însă, Bahmuțeanu nu mai este de acord cu această soluție, iar procesul care este pe rol de cinci ani tot nu s-a încheiat, următorul termen fiind fixat pentru 24 februarie 2021, exact în ziua de Dragobete(!).

Inițial, băieții au preferat să rămână la tatăl lor, dar mama susține că, între timp, cei doi ar fi ajuns la disperare din cauza frecușurilor în justiție la care au fost siliți să asiste. Ba, mai mult, Adriana Bahmuțeanu susține că băiatul cel mare a fost la un pas să facă un gest disperat: „Maximus a vrut să se arunce de la etaj, din cauza proceselor!”.

„Am încercat să-i ajut cum am putut pe cei doi copii, să treacă peste acest moment dificile. Tare mă tem că vor deveni majori, iar procesul dintre mine şi tatăl lor nu se va sfârşi pentru totdeauna. Maximus a fost cel mai afectat de acest lucru. Anul trecut a vrut să se arunce de la etajul blocului în care locuiam, dar şi de la etajul al doilea al şcolii de stat la care învăţa. A fost ceva de nedescris. A trebuit să stau să-i explic copilului că aşa ceva nu trebuie făcut, dar o perioadă am stat cu inima strânsă. M-a ajutat şi mezinul, Eduard, care deşi e mai mic ca vârstă, e mai corpolent şi mai solid. Ca atare, Eduard l-a legat fedeleş pe fratele său şi l-a filmat cu telefonul, aratându-mi apoi şi explicându-mi despre ce e vorba. Înregistrarea a văzut-o însă şi taică-său care m-a dat în judecată pentru rele tratamente la adresa copiilor‘‘, a mai spus Adriana Bahmuţeanu, care acum specifică: „În fapt, tribunalul trebuie să decidă unde vor sta copiii noştri, la mine sau la el”.

Silviu Prigoană relatează altfel tristul episod în care au fost implicați copiii. „Au venit copiii din vacanță și, când am verificat telefoanele copiilor, am găsit o filmare. De fapt, două filmulețe a câte un minut, în care băiatul cel mare era legat de mâini și de picioare și era torturat de mămica lui care stătea peste el. Copilul urla cât îl ținea gura și celălalt copil îl filma. Filma scena respectivă, adică unul avea o tortură fizică și celălalt tortură psihică, să-l vezi pe fratele tău cum este legat, torturat și umilit”, a declarat Prigoană.

...Cine credeți că are dreptate: mama sau tatăl? Ori, nu cumva doar cei mici?!?

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro