Elina Svitolina este locul 5 mondial în clasamentul WTA, puțin mai încolo după Simona Halep (al cărei coșmar a fost în trecut, când a bătut-o în două finale succesive la Roma - în 2017 și 2018).

Frumoasa din Ucraina - care a pozat aproape nud pentru reviste - a postat recent pe contul de Facebook un filmuleț de ala antrenamentele pentru viitorul sezon, desfășurate prin Tenerife (loc nemurit cândva de fosta soție a lui Connect-R, frumoasa Misha).

Metoda ei inedită de a se antrena este să facă belly dance cu o sticlă de apă pe cap! Iubita lui Gael Monfils chiar se pricepe...Galerie foto Elina Svitolina, locul 5 mondial în clasamentul WTA:

 
Silviu Leahu

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro