Dragoste cu de-a sila nu se face nici chiar sub acoperământul sacru al căsniciei! Dimpotrivă, dincolo de cutumele tradiționaliste ale unei țărișoare patriarhale precum România, unde se știe din vechime că muierea trebuie să asculte nesmintit de porunca bărbatului, de la bucătărie și până la iatac, legea spune că voința eternului feminin îi musai a fi respectată, deopotrivă în faptă și cuvânt...

Această introducere cu multe și zăpăcitoare înflorituri (...de era să-i zic de-a dreptul predoslovie!) n-are în realitate prea mult de-a face cu cele  întâmplate vara aceasta într-o reședință de lux de la malul mării, unde un domn milionar și a sa nurlie soață (bașca fostă membră MISA și instructoare de yoga) se bălăceau în jacuzzi la ceas de seară. Domnul, Mihai Bizu pe numele său, mare investitor în imobiliare, era nițel băut și, pe cale de consecință, atins și în onoarea sa de familist, căci aflase un zvon cum că Irina Popescu, carevasăzică însăși consoarta dumnealui, cu acte în regulă, și-ar cam face ochi dulci cu un alt membru al protipendadei. 

Așa că nici una, nici două, a încercat să o facă să mediteze la faptele sale pe presupusa infidelă ținând-o clipe fără număr cu căpșorul sub apă. Protestele erau greu de auzit fiindcă duzele căzii de marmură bolboroseau toate nedefinit. Norocul femeii a fost că tocmai atunci s-au nimerit în vizită niște prieteni de familie, care au smuls delicata făptură din mâinile soțului bicisnic.

Tulburată fiind, doamna casei a dat să fugă unde o vedea cu ochii, însă ajunsă pe stradă și-a dat seama că plecase fără să-și ia cu ea gentuța de firmă în care se găseau telefonul de bunăseamă incrustat cu Swarowski, cardurile și fardurile. Așa că se va fi întors la locul faptei, de unde mosafirii plecaseră, lăsându-l pe soțul posibil încornorat turbând de furie, parol! Ca atare, acesta s-a hotărât să-i aplice o corecție exemplară, urmată de un alint intim prelungit, fără a ține cont de opoziția femeii ultragiate.

După consumarea nedoritului act, agresorul a adormit de-a-n-picioarelea, în vreme ce victima și-a comandat un taxi, care a gonit spre București și a depus-o la prima secție de poliție ieșită în cale.

De aici încolo, potopul de acuzații s-a materializat în reținerea bestiei sub multiple învinuiri.

Numai că telenovela crâncenă este departe de a se fi încheiat aici cu justa pedepsire a soțului infam, fiindcă, recent, acesta a apelat la serviciile unui mediator. Și, ce să vezi, soața a retractat în totalitate acuzele de abuz emoțional și fizic, desigur fără nicio legătură cu suma frumușică intrată în cont, respectiv 200.000 de euro. Dar Organele nu s-au lăsat nici ele: au retras acuzația inițială și, după evaluarea conversațiilor dintre soți desfășurate pe telefonul împricinatului (pus sub judicioasă urmărire, cu mandatul de rigoare), au înlocuit-o cu cea de influențare și mituire a martorului. 

Na, belea! Nu-i rost ca să scape de sub povara învinuirilor nici așa! Unde morală nu e, așișderea nici prințipuri, șansele de a mai simți adierea dulce a brizei libertății par să dispară cu desăvârșire.

 
Silviu Leahu

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro