Simpaticul băiețel din seria ,,Singur acasă" este actorul Macaulay Culkin. De la apariția celebrului film, îndrăgit de generații întregi, au trecut peste 30 de ani.

,,Kevin" din ,,Singur acasă" a împlinit deja 40 de ani. Deși este de nerecunoscut, actorul a rămas în continuare în atenția publicului.

„Copilul minune al Hollywood-ului”, care a debutat la vârsta de 5 ani și nu s-a bucurat de o copilărie normală, a rămas în inimile tuturor, în ciuda faptului că faima și succesul i-au adus și lucruri mai puțin bune. Adolescența a fost una zbuciumată cu internări la clinici de dezintoxicare, actorul fiind dependent de droguri și alcool.

Filmul ,,Singur Acasă":


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro