Jorge este unul dintre cei mai îndrăgiți și talentați cântăreți din România. De curând, artistul a iscat mai multe controverse, după ce a postat în social media poze cu fiul său de patru anișori, purtând o rochiță cu volănașe.

Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, Jorge a vorbit în direct despre comportamentul fiului său și a povestit cum acesta preferă să se joace doar cu păpușile, să poarte fustițe și este atras de obiecte feminine, cum ar fi oja de unghii.

Jorge a menționat că își iubește fiul și îl încurajează să fie ,,așa cum este el". Artistul a povestit că atunci când era mic și lui i se părea interesant să se încalțe cu pantofi cu toc.

Alături de poza pe care a încărcat-o pe Instastory cu fiul său îmbrăcat în roz, Jorge a scris:

„La mulți ani români de pretutindeni, de orice culoare și de orice orientare. La început a fost greu, mă împotriveam, băiatul meu trebuie să fie băiat, apoi îmi scria lumea și aveam dubii. După un timp am simțit să îl sutin necondiționat, că de fapt asta înseamnă iubirea, nu să îl iubesc așa cum vreau eu, ci așa cum vrea el”.

jorge5
jeorge
Sursa foto – Instagram

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro