Pe el îl cheamă Yuri, pe ea - Margo, S-au căsătorit după ce el i-a făcut o curte asiduă vreme de opt luni. Sunt tineri și bine făcuți, mai ales el, fiindcă Yuri Tolochko este un cunoscut culturist. Din Kazahstan. Dar fără nicio legătură cu Sacha Baron Cohen și al său „Borat”. Nici cu Margo nu mi-e rușine, este o blondă frumoasă, suplă și, totuși, „dotată”. Aproape perfectă, ca o păpușă gonflabilă.

Dar - stai! - Margo chiar este o păpușă gonflabilă.

Acesta este doar un detaliu insignifiant, care nu l-a împiedicat pe simpaticul Tolomac, pardon, Tolochko, să organizeze, în fine, o nuntă cum se cuvine, cu invitați, muzică și, chiar, tortul miresei. Am scris „în fine” pentru că Yuri a cerut-o de nevastă pe Margo în decembrie 2019, iar nunta era plănuită inițial pentru martie anul acesta, numai că pandemia a dat totul peste cap. Acum, însă, totul a revenit la normal. Ca-n „Borat”.

 – Cam în același timp, la Bruxelles, în inima Comunității Europene, poliția a descins în forță și a oprit o orgie la care participau 25 de persoane, ceea ce, evident, nu respectă restricțiile legate de distanțarea socială la vreme de pandemie. Între cei conduși la Secție de către Organe era și un domn cu organele la vedere și care nu avea acte de identitate asupra lui dar s-a recomandat „europarlamentar”. Iar Jozsef Szajer chiar era europarlamentar.

Un europarlamentar maghiar, membru al partidului de guvernământ FIDESZ, al premierului Viktor Orban. Alți doi participanți la orgie au spus că sunt diplomați. Chiar erau. Așa că au invocat cu succes imunitatea diplomatică. Cât despre europarlamentar, în vârstă de 59 de ani, acesta a demisionat „din motive personale”, dar a precizat că-și va continua activitatea într-un - citez - „registru intelectual pe termen lung”. Cât de lung se mai poate la vârsta lui.

yuri 2

yuri 3


Dan-Silviu Boerescu

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro