Cancan dezvăluie cine este prima femeie vedetă din România, care și-a ,,pus" păr la o clinică specializată în așa ceva. Este vorba despre prezentatoarea TV Crina Abrudan. Se pare că tehnica folosită este cea denumită sugestiv ,,metoda vampir".

Nu este dureros și se face cu un ac foarte, foarte subțire. Așa că vedeta s-a lăsat fără teamă pe mâinile medicului. Crina Abrudan se săturase să vadă cum îi fuge repede părul și nu face nimic, așa că s-a interesat despre metodele de regenerare și nu a mai stat pe gânduri: a făcut pasul spre cabinetul medical. 

”Vopsitul expunerea la soare, mulți alți factori au condus la asta. Îmi cădea foarte mult părul", avea să dezvăluie Crina Abrudan, la Vorbește Lumea, emisiune de pe Pro TV.

gsdfsdd

hensgbzd

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro