Se pare că scandalul din jurul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă este abia la început. Dupa ce aceasta a depus cerere pentru obținerea unui Ordin de Protecție împotriva lui Pepe care ar fi agresat-o în stradă, Ciao și Spynews dezvăluie faptul că Raluca Pastramă l-ar fi înșelat pe Pepe în luna Septembrie la munte, existând și dovezi în acest sens.

Pepe a depus o contestație în instanță împotriva ordinului de protecție, iar acum ies noi amănunte la suprafață din mariajul lor. Conform documentului depus în instanță reiese faptul că soția lui Pepe l-ar fi înșelat la artist.

”Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea cum că aceasta în data de 08-09-2020 a fost în compania unui alt bărbat pe nume … din … în Poiana Brașov în complexul …. și a altor persoane și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist crezând că presa încearcă să găsească știri mondene”, e doar o parte din declarația lui Pepe.

”Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele de socializare și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistului, observând că soția mea urmărește frecvect pagina de instagram a domnului … și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați. Tot la acel moment am analizat discuțiile anterioare cu soția mea și mi-am amintit că aceasta în data de 06.11.2020 mi-a solicitat roțile de iarnă de la autoturism motivând că se strică vremea. De asemenea mi-am amintit că fetițele au stat la mine acasă din data de 06.11.2020 până în data de 08.11.2020, aceastea dorind să rămână în continuare însă mama lor nu a fost de acord și le-a luat”, se mai arată în document.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro