Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă părea amiabil. Pepe a anunțat vestea personal cu un video pe youtube, precizând că se află în relații bune cu Raluca, vor divorța amiabil și se vor ocupa împreună de creșterea celor două fetițe.

Iată însă că lucrurile se complică și se pare că Raluca nu este de aceeași părere. Femeia a reclamat agresovitățile lui Pepe solicitând oficial protecție din partea autorităților.

Raluca Pastramă a deschis o acțiune la Judecătoria Sectorului 2 din București, având ca obiect emiterea unui Ordin de Protecție împotriva lui Pepe. Motivul invocat este cel de violență domestică.

Se pare că Raluca a fost agresată pe stradă, în văzul trecătorilor, conform Spynews.

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.”, se arată în zomunicatul Poliției.

Conform Cancan, Raluca Pastramă a decis să ceară ajutorul autorităților după ce ar fi primit și câteva mesaje de amenințare din partea artistului. Cei doi (încă) soți dețin în acest moment bunuri mobile și imobile în valoare de aproximativ 1.500.000 de euro. Pe lista de partaj a lui Pepe și a Ralucăi se regăsesc următoarele: casa din zona Pipera, unde cei doi au locuit împreună până de curând și care este evaluată la 400.000 de euro; casa în care Raluca Pastramă a înființat grădinița pe care o administrează, evaluată la aproximativ 650.000 de euro; barul pe două etaje, deschis de Pepe în Calea Victoriei, evaluat la 550.000 de euro; o mașină Porsche Macan de aproximativ 65.000 de euro; o mașină Mercedes V Class în valoare de 50.000 de euro.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro