Veste îngrozitoare pentru fanii formației 3 Sud-Est, una dintre cele mai iubite și longevive trupe românești de muzică pop. Mihai Budeanu este infectat cu Coronavirus și în prezent este internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Municipal Medgidia.

Mihai, în vârstă de 44 de ani a început să fie tratat la ATI cu plasmă de la donatori, starea sa din acest moment fiind gravă.

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesita plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat pentru presa locală un medic de la Mangalia, acolo unde a fost inițial internat Mihai pe 18 noiembrie, fiind transferat ulterior, după doar 24 de ore, la Spitalul Municipal, pentru a beneficia de asistență ATI și plasmă.

Colegii săi din formația 3 Sud-Est au confirmat situația. „Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate. Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie. Va tinem la curent cu starea lui Mihai”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a formației.sursa foto: Pro FM

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro